Sleehak sneakers

De sleehak is onverminderd populair bij vrouwen en dat heeft een reden. Je oogt met zo'n wigvormige hak wel 10 cm langer, maar je hoeft er geen draaggemak voor op te offeren. Dat is best fijn, toch? Goede reden voor Isabel Marant om een paar jaar geleden de populaire sneaker te combineren met deze bijzondere hak. Zij creëerde sneakers met sleehak, de zogenaamde wedge sneakers. Deze sleehak sneakers zijn echt een must voor jouw garderobe!

Ontstaan van de sleehak sneakers

Sneakers zijn van oorsprong sportschoenen. Echter de tijd dat de sneaker alleen geassocieerd werd met sporten ligt ver achter ons. Inmiddels zijn het echte mode artikelen. Een sneaker heeft een stevige rubberen zool en is aan de bovenkant gemaakt van flexibel materiaal, zoals leer of canvas. Naast sportieve uitvoeringen worden er ook steeds meer nette sneakers op de markt gebracht.

Voordelen van sneakers met sleehak

Wedge sneakers lopen comfortabel en geven extra stabiliteit, doordat de wigvormige hak zich onder de gehele voetzool bevindt. Je kunt dezesneakers met sleehak dus ook gewoon dragen op een werkdag of tijdens een dagje shoppen zonder dat ’s avonds je partner moet smeken om een voetmassage. Een ook niet gek, door het volume van de schoen ogen je enkels en kuiten een stuk smaller. Hallo zelfvertrouwen, comfort en extra centimeters! Dag blaren en pijnlijke voeten!

Waarom feelgoodshoes.nl?​

Op feelgoodshoes.nl kun je terecht voor allerlei soorten sleehak sneakers; sportieve, nette, eenvoudige of juist gekke opvallende. Er is vast wel een paar bij dat helemaal past bij jouw persoonlijke stijl. De hoogte van de hak varieert van 4 tot wel 10 cm. Wij verkopen onder andere de merken Lilian, GK, Molecole, LWF, Fashion en Renben, Sunrise en TMS.

Leuk aan onze wedge sneakers is, dat de sleehak veelal geïntegreerd is in de schoen. Zo valt het helemaal niet op dat je jezelf met een hak wat langer maakt. Ssst... niet verklappen. En speciaal voor mannen hebben we in ons aanbod diverse verhogende herenschoenen. Ook voor verhogende inlegzolen en hielzooltjes kun je bij ons terecht.

Ga jij ook comfortabel de hoogte in, zichtbaar of onzichtbaar?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 15%

0